Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ε, ΟΧΙ κ. Ντούλε. Μόνο εσύ δεν "ευθύνεσαι" για ότι συμβαίνει στο χώρο μας.

Vangjel Dule jep dorëheqjen si nënkryetar Kuvendi, Idrizi: Ky zervist i kohëve moderne!Χθες παραιτήθηκε  ο κ. Ντούλες από αντιπρόεδρος της Αλβανικής βουλής  και όλα τα τσιράκια και παπαγαλάκια του βγήκαν να τον αποθεώσουν και να τον κάνουν ήρωα , λες και κάτι έκανε , λες και πήραμε τη Βόρειο Ήπειρο , λες και μας έγινε ο Σπύρος Μήλιος.  




Ε όχι κ. Ντούλε.!
Είπαμε ότι έχεις φερέφωνα, αλλά όχι και έτσι , μόνο ο έξω από δω ( Ενβέρης ) και σκατ@ να έκανε για παντεσπάνι το πουλούσαν τα τσιράκια του.  

Εν έτη 2015  τόσο εξάρτηση έχουν πλέον από σένα  , η είναι καλοπληρωμένα φερέφωνα ;

Σήμερα δεν θα επεκταθώ πολύ, αλλά θα ξεκινήσω από τις προηγούμενες εκλογές , τότε που εσείς οι "μέγα" πατριώτες ( του ατομικού συμφέρον ) ωρυόσασταν και ουρλιάζατε ότι: 
α) το κόμμα των ελλήνων MEGA είναι σε συμμαχία με τους τσάμηδες , τους "κακούς" τσάμηδες, γιατί τους "καλούς" τους είχες εσύ στη συμμαχία . 
Αυτό το παραμύθι το έκανες και εις βάρος τον εθνικών συμφερόντων, εσύ το ξέρεις πολύ καλά και δεν θέλω να στα πω δημόσια. 
β) Τα συντρόφια σου και οι ομοϊδεάτες σου ( οι απόγονοι του πατερούλη τους του Ενβέρη )  σε έκαναν αντιπρόεδρο της Αλβανικής βουλής, που για αυτή τη θέση αποφάσισες μόνος σου, δίχως την έγκριση του γενικού συμβουλίου της Ομόνοιας .

Ο μοναδικός βουλευτής των βορειοηπειρωτών που καταδέχεται να είναι αντιπρόεδρος . 
Σε διάφορες εκδηλώσεις στην Αθήνα σε σύστηναν ως αντιπρόεδρο της Αλβανικής βουλής που για τους σωστά σκεπτόμενους Βορειοηπειρώτες  δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή (βλέπε εκδήλωση Λειβαδιάς πως σε εκφώνησε ο σύντροφος Τζομάκας )  και εσυ καμάρωνες σαν μπιστόλα γύφτικη λες και ήσουν ο Κολοκοτρώνης της Βορείου Ηπείρου.

γ) Σε  χλεύαζε ο Μπερίσα λέγοντάς σου να διακόψεις τη συνεδρίαση της Βουλής, λόγω Χριστουγέννων ότι και εσύ είσαι Χριστιανός, ενώ εσύ κ. Ντούλε εξυπηρετούσες τη εντολή  των συντρόφων σου.

δ) Ο Ράμα φαινόταν από αρχή τι είδος φασιστόμουτρου  ήταν, αλλά εσύ εκεί στο "άρμα" του Ράμα . 
Στη νέα αναδιάρθρωση   των Δήμων σε πούλησαν εσένα και την κοινότητά μας , ενώνοντας τη Χιμάρα με τα αλβανιτοχώρια και εσύ "κοιμόσουν".

ε) Το μόνο που έκανες, ήταν να πεις μεγαλόστομες μπούρδες, δήθεν θα παρατηθείς και θα φύγεις από τη συμμαχία ( μην τρελαθούμε κιόλας, εσύ το ήθελες ,γιατί  σε ψήφισαν 900 δημότες από το Βρανίστι και βγήκες βουλευτής ).  Η διαίρεση έγινε και εσύ κει στην καρέκλα σου και παπαγάλιζες ότι δεν παραιτούμαι, γιατί  σε απείλησε   ο Γ. Μπάμπης ότι  θα πάει με τον LSI .

στ) Για τις δημοτικές εκλογές μπαίνουν στη συμμαχία σας οι τσάμηδες και εσύ μούγκα  στη στρούγκα. 
Όταν σε ρωτούσαμε έλεγες ότι δεν είμαστε εμείς  στη συμμαχία .

ζ) Εσύ τορπίλισες τη συμφωνία με το κόμμα ΜEGA και παρακαλούσες καθημερινά στα γραφεία των συντρόφων σου των Σοσιαλιστών- αριστερών για συνεργασία και στήριξή τους. 
Εσύ κ. Ντούλε στο Γενικό Συμβούλιο της Ομόνοιας μίλησες όλο περηφάνια για το κατόρθωμά σου, ότι επέτυχες συνεργασία με το σοσιαλιστικό . 
η) Κ. Ντούλε εσύ φέρνεις όλη την ευθύνη που το σοσιαλιστικό κόμμα άπλωσε τα πλοκάμια του στα χωριά μας , εσύ και μόνο εσύ είσαι υπαίτιος που οι απόγονοι των κομμουνιστών  εκβιάζουν , οργανώνουν και αλωνίζουν στην περιοχή μας . 
θ) Όταν τα συντρόφια σου στο νέο δήμο Φοινίκης έβαλαν βέτο στην υποψηφιότητα του Γ. Μπάμπη και στηρίζουν ανοιχτά τον υποψήφιο του MEGA, άρχισαν τα παπαγαλάκια σου τα γνωστά περί Koqe-dima .

Έλεος πια !

Μην μας περνάς για τόσο ηλίθιους. 
ι) Τώρα άρχισες να μεταδίδεις και κάτι περίεργα ότι δήθεν αποτυχία του Μπάμπη στις εκλογές, την ευθύνη θα την έχει ο κ. Λεωνίδας Παπάς . 
Κ. Ντούλε για την αποτυχία του κ. Μπάμπη στις εκλογές όλη την ευθύνη θα την φέρνεις εσύ και μόνο εσύ.

κ) Είναι ντροπή κ. Ντούλε να θέλεις , να επιβάλεις , να οργανώνεις για να κάνεις το ΑΣΠΡΟ – ΜΑΥΡΟ.

Δεν θα επεκταθώ άλλο, ελπίζοντας ότι θα μαζέψεις  τα φερέφωνα  και  τα τσιράκια σου  και μετά τις εκλογές έχουμε όλο το χρόνο να αναλογιστούμε , να μάθουμε από τα λάθη μας  και να αποφασίσουμε για το αύριο του τόπου μας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου